O nás - školská jedáleň - 2019

Školská jedáleň je organizačnou zložkou Gymnázia Michala Miloslava Hodžu v Liptovskom Mikuláši.

Telefón  : 044 / 5522844

e-mail     : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Kolektív školskej jedálne:

Vedúca Mgr. Eva Kelovská
Hlavná kuchárka Renata Nahálková
Kuchárka Marta Martinčiaková
Kuchárka Monika Glončáková
Pracovníčka v prevádzke Oľga Kubošiová
Pracovníčka v prevádzke Janka Kmeťová
Pracovníčka v prevádzke Zuzana Matejková
Upratovačka Oľga Korčeková

V súčasnosti sa v našej školskej kuchyni pripravuje okolo 450 obedov pre 1 .a 2. stupeň základnej školy, pre 2. a 3. stupeň gymnázia a zamestnancov a dôchodcov zamestnaných v školstve. Študenti 3. stupňa a dospelí stravníci maju možnosť výberu z dvoch druhov jedla, pričom jedálny lístok je zostavený podľa pravidiel zostavovania jedálnych lístkov pre školské stravovanie.

Oznam vedúcej školskej jedálne pre maturantov

Prosím všetkých maturujúcich študentov, aby upozornili rodičov na zrušenie trvalých príkazov na platbu stravného. Všetky preplatky na stravovacom konte si príďte vysporiadať najneskôr do konca mája. Po tomto termíne to nebude možné. Preplatky budú poukazované na bankové účty, ktoré je potrebné aktualizovať u vedúcej školskej jedálne.
Ďakujem za pochopenie.

Eva Kelovská, vedúca školskej jedálne

 

Oznam vedúcej ŠJ ku koncu kalendárneho roka 2017

Milí stravníci,

rok 2017 sa blíži ku koncu, preto vás všetkých prosím, aby ste sa čo najskôr prihlásili, alebo odhlásili z obedov, a to v predstihu, do konca stravovacieho obdobia 2017.
Objednávací box bude odstavený od pondelka 18. 12. 2017, teda posledný možný pohyb v objednávaní bude v piatok, 15. 12. 2017, do 14:10 hod.
Tento krok je nevyhnutný z dôvodu presnej informácie o počte stravníkov v poslednom týždni.
Ďakujem za porozumenie a prajem všetkým krásne adventné obdobie.

Vo štvrtok a v piatok , 21. 12. a 22. 12.2017, bude skrátený výdaj obedov do 12:45 hod.

Vedúca školskej jedálne.

Additional information